SERVIES BESCHILDEREN

Hoe leuk is dit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Geef de bruid (of bruidegom!) een handgemaakt servies als cadeau.  Je hoeft geen talent te zijn in het tekenen of het schilderen, iedereen kan het! Je mag gebruik maken van onze voorbeelden en materialen zoals porseleinverf, stiften en decoupage technieken. Maak van een saai wit servies een unieke collectie herinneringen!

Prijs: € 25,00 per persoon inclusief servies en al het materiaal 

 Heb je een specifieke wens qua servies, dat kan! Van alles is mogelijk :) 

Ook een theepot versieren is mogelijk tegen een meerprijs.

 


GODINNEN WORKSHOP

Moeder, dochter, vrouw, vriendin.... wij vrouwen hebben mooie, maar ook vele rollen die we dagelijks moeten vervullen. 
Overal ter wereld hebben mensen, vanaf de oudheid tot aan nu, heilige vrouwenbeeldjes gemaakt. Ook op de dag van vandaag wordt vrouwelijke spiritualiteit en vrouwelijke kracht steeds meer gewaardeerd. In een wereld vol mannelijke testosteron is het voor ons zo belangrijk om krachtig te blijven.

Tijdens deze workshop gaan we eerst kijken welke godin bij jou past of welke jou aanspreekt. We onderzoeken daarna welk element bij de past (water, lucht, aarde vuur) en maken vanuit die wijsheid een passende godin.

Prijs: € 25,00 per persoon 

De workshop duurt +/- 2 uur en is inclusief alle materialen.

 


MOZAÏEKEN 

Tijdens deze workshop gaan we ronde schalen of een andere vorm (ik heb van alles !) mozaïeken. Een heerlijk ontspannende bezigheid waar je al je creativiteit en fantasie in kwijt kan. En, iedereen kan het! De ronde schalen zijn uitermate geschikt als mandala.  Verras jezelf en anderen met de mooie resultaten! 

Prijs: € 35,- per persoon 

De workshop duurt +/- 3 uur en is inclusief alle materialen.

De afmeting van de ronde schaal: +/- 30 cm diameter.

Omdat de lijm even goed moet drogen, krijgt u van mij een zakje voegsel mee om het werk thuis af te voegen. Natuurlijk met handleiding, en ik leg het ook nog uit tijdens de workshop.