INTUÏTIEF SCHILDEREN 

In deze workshop gaan we niet nadenken, vooral niet bedenken wat we willen gaan maken. Na een ontspanningsoefening en een kleine voorzet, beginnen we deze workshop met het kiezen van kleuren en je canvas/ondergrond. Vanuit daar ga je verder op je gevoel. De resultaten zullen je meer dan verrassen! We gaan ook onderzoeken welke boodschap er in je beeld zit, en waar je intuïtief naar toe hebt gewerkt!

Prijs: € 30,00 per persoon. 

Inclusief alle materialen. De workshop duurt ongeveer 2  uur.


WORKSHOP IRIS

Zijn ogen dan echt de spiegel van de ziel? Of dit zo is, is nog niet wetenschappelijk aangetoond maar wel weten we dat de ogen meer verklappen over ons dan we denken. Wist je bijvoorbeeld dat de grootte van je pupil iets kan zeggen over je gevoelens? En dat de iris je karaktereigenschappen kan verklappen? 

 

Onze ogen zijn niet alleen de spiegels van onze ziel, maar ook van ons lichaam. Sommige artsen en natuurgeneeskundigen stellen dat het hele lichaam in de iris van het oog wordt gereflecteerd. Door ze te bestuderen kunnen zij onze sterke en zwakke punten registreren, die diepere oorzaken van klachten achterhalen en preventief werken aan onze gezondheid.

We gaan kijken naar onze iris, op reis in gedachten en leren misschien wat over onze karakters en blokkades. 

Prijs: € 30,00 per persoon

Inclusief alle materialen. Duur van de workshop: circa 2 uur.


PUZZEL SCHILDERIJ

Een echte teambuildings-activiteit voor een vrijgezellenfeest, een vriendinnen dag, een verjaardag, een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een familiedag.

Samen gaan jullie één groot schilderij maken, bestaande uit kleine individueel geschilderde schilderijtjes.  

Je kan daarvoor bijvoorbeeld een foto van de bruid / bruidegom, nieuwe baby,  oma of de jarige als uitgangspunt nemen. Of een foto van je bedrijf, kaartje van de bruiloft, van een huisdier enzovoorts. De foto wordt in stukken geknipt, ieder krijgt een stuk en gaat dit op doek schilderen. 

 

Het voorbeeld bestaat uit 12 doeken van 30 x 30 cm. Het resultaat is een doek van 120 x 120 cm met portretten van een koppel geschilderd tijdens een vrijgezellenfeest. 

Er kan gewerkt worden in zwart/wit in combinatie met één bepaalde kleur of natuurlijk in allerlei kleuren, net wat jullie willen. Ook het formaat kan aangepast worden. 

Prijs: € 32,50  per persoon 

Inclusief alle materialen. Duur van de workshop: ongeveer 2,5 tot 3 uur


SCHILDERIJ IN POP ART STIJL

Andy Warhol is er niets bij, jij maakt je eigen pop art schilderij!
Dit is een ideale workshop voor mensen die wel graag willen schilderen maar nog net niet weten hoe precies. Je levert mij een digitale foto van jezelf, je oma, je kind of je huisdier, maakt niet uit wat, ik zorg dat ze op een canvas doek komen te staan en tijdens de workshop leer jij hoe je de Pop Art stijl onder de knie krijgt!

 

Formaat canvas: 30x40 of 30x30 cm, afhankelijk van de foto.
Andere formaten in overleg mogelijk.

Prijs: € 35,00 per persoon

Inclusief gebruik van alle benodigde materialen. Duur van de workshop: +/- 3 uur.

Voor deze workshop is het nodig om ruim van te voren te reserveren i.v.m. de voorbereidingen!