Over mij


Mijn naam is Rosa en ik ben Docent Beeldende Kunst & Vormgeving.  Dat is een lange titel maar het houdt gewoon in dat het je passie is om mensen te stimuleren hun creativiteit te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. 

 

Al van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met allerlei creatieve activiteiten en met fotografie. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik de kunstacademie in Maastricht ben gaan doen, met fotografie als afstudeer vak.

Vóór mijn avonturen op de kunstacademie heb ik ook SPW gestudeerd en heb die kennis en ervaring ingezet bij mijn werk als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang. Daar heb ik veel creatieve activiteiten met de kinderen gedaan.

Nu zet ik mij als Intermediair in voor DOEN! Midden-Limburg,  een organisatie die onder schooltijd cultuureducatie een structurele plek te geven in het onderwijs. De combinatie van het werken met cultuureducatie en mijn werk als docent beeldende kunst heeft zich geresulteerd in Roos&Zo, opgestart eind 2013, waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan! En daarmee met heel veel plezier anderen kan laten zien hoe fijn het is om met je handen bezig te zijn, iets creëren,  iets ontdekken waarvan je misschien nooit dacht dat je het zou kunnen! En vooral natuurlijk om een gezellig middag te beleven.

Kijk op je gemak eens rond op mijn website, en misschien zit er wel iets tussen wat je aanspreekt.

 

Veel creatieve groetjes,

Roos