TAS PIMPEN 

Maak je eigen unieke shopper! Voor de echte designers onder ons. 

De basis is een grijze stevige shopper, die je dus helemaal zelf gaat versieren met kralen, verschillende stoffen, lint en applicaties. 

Prijs: € 25,- per persoon 

De workshop is inclusief alle materialen en de tas!

 


WORKSHOP TASHANGER MET ARMBAND

Geef je tas net iets extra's, iets wat je zelf gemaakt hebt! Uit een ruime selectie kralen, lint en hangertjes maak je je eigen tashanger! Hiermee is je tas een echte eye-catcher. 

Met natuurlijk een bijpassend armbandje! Keuze uit verschillende soorten kralen en bedeltjes.

Prijs: € 18,50,- per persoon

Alles is inclusief alle benodigde materialen. Duur van de workshop is circa 2 uur.

 


SIERADEN MAKEN

Altijd al je eigen sieraden willen ontwerpen? Met deze workshop krijg je je kans! Van aluminium draad gaan we een ring en een hanger ontwerpen en maken. Je krijgt de keuze uit verschillende kleuren draad en de ringen passen altijd omdat we je vinger eerst opmeten. Alles wordt met de hand gemaakt.

Prijs: € 18,50 per persoon

De workshop is inclusief alle benodigde materialen! De workshop duurt ongeveer 2 uur.

 


GELUKS OLIFANTJE 

Olifanten staan voor wijsheid en geluk. 
Tijdens deze leuke workshop krijgt iedereen een olifantje van stevig papier maché die je naar hartenlust kan beschilderen, beplakken en versieren! Geef hem een mooie plekje in huis, of geef hem aan iemand cadeau die geluk verdient en hij zal zeker geluk brengen! Leuk voor jong en oud!

Prijs: € 25,- per persoon

Alle workshops zijn inclusief alle materialen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.


HENNA ART

Leer in deze workshop hoe je de mooiste Henna tatoeages kan maken! We oefenen eerst de versieringen, waarna je een mooie henna print op je eigen arm of hand kan zetten. We maken zelf de illustraties geïnspireerd op traditionele patronen en dan versieren maar! Na afloop kun je zelf henna zetten en weet je meer over de geschiedenis en gebruiken van dit eeuwenoude schoonheidsritueel. 

Deze workshop is speciaal ontwikkeld als eerste kennismaking met henna. Leuk om gezellig met vriendinnen te organiseren of vrijgezellenfeest! Henna is een natuurlijk product. De tatoeage blijft +/- 10 dagen op je huid zitten.

Prijs: € 25,- per persoon

Inclusief alle materialen en de henna. Duur van de workshop is ongeveer 2 tot 2,5 uur. 

Ik gebruik uitsluitend natuurlijke ingrediënten en biologische henna, GEEN zwarte henna!


TREE OF LIFE

Bomen (en de natuur in het algemeen) zijn de allerbeste inspiratiebronnen! Tijdens deze workshop maken we een boom van ijzerdraad, met edelstenen, klaskralen of houtenkralen als bladeren, die samen echt een heel mooi resultaat geven. Je boom staat op een steen, een stuk hout of we zetten hem in een bakje met kleine steentje. Zo blijft hij ook stevig staan. Wire Tree , Tree of Life, laat je verrassen!

Prijs: € 32,50 per persoon

Prijs is inclusief alle benodigde materialen. Duur van de workshop is circa 3 uur.

De boom zal ongeveer 15-20 cm hoog worden.


DROMENVANGER MAKEN

De betekenis van een dromenvanger (ook wel dreamcatcher genoemd) is een legende van de Indianen uit Noord Amerika. Zij geloven dat het ophangen van een dromenvanger boven het bed nare en negatieve dromen weert. Al eeuwen maken Indianen dromenvangers en hangen deze boven het bed van hun pasgeborene. Ze gaan er van uit dat de wereld vol is met dromen: goede dromen, maar ook kwade dromen. `s Nachts vangt het net van de dromenvanger de `nare dromen` op en de veertjes laten de goede dromen door. Zo vinden goede dromen ongehinderd hun weg naar de dromer. 

Erg leuk en bijzonder om zelf te maken, want je kan hem zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Maak hem voor jezelf, je kind of voor een pasgeboren baby!

Prijs: € 20,00 per persoon

Inclusief alle benodigde materialen. Duur van de workshop is circa 2 uur.